S.A. «Bucuria» la «World Food Moscow 2009»

12.09.2009

S.A. «Bucuria» la «World Food Moscow 2009»

De la 15 la 18 septembrie la Moscova va avea loc expoziţia anuală "World Food Moscow 2009". Este un eveniment foarte important în viaţa gurmanzilor de toate vârstele şi naţionalităţilor!

Moldova nu rămâne în urma tendinţelor mondiale, şi la expoziţia dată ţara noastră va fi reprezentată de cea mai dulce fabrică a republicii S.A.«Bucuria». După cum declară administraţia, participarea la un concurs atât de prestigios va deveni pentru întreprinderea moldovenească uncă o dovadă în plus a calităţii şi caracteristicilor gustative ale producţiei. De fapt în 2008 S.A.«Bucuria» deja a participat la un concurs similar şi a adus în ţară medalii şi trofee de onoare.

La Concursul de degustaţie fabrica va prezenta cea mai bună producţie a sa, care a devenit cartea de vizită a întreprinderii şi chiar a ţării însăşi! Acum are loc o pregătire minuţioasă şi emoţionantă pentru acest eveniment: cele mai gustoase bomboane, cel mai original design, cele mai interesante combinaţii de ingrediente şi, desigur, cei mai buni specialişti! S.A.«Bucuria», care a câştigat respectul adevărat şi dragostea cetăţenilor noştri, va prezenta la expoziţie nu numai dulciuri exclusive, ci şi va demonstra că ciocolata moldovenească are tradiţiile sale!