- Pagina principală
-
Ingrediente
Materia primă, după ce străbate mări și oceane, ajunge în depozitele noastre, unde este verificată riguros de laboratorul acreditat și păstrată în condiții corespunzătoare. Urmează etapa de pregătire, în care ingredientele trec printr-o suită de procese – de la cernere la prăjire, de la curățare la filtrare. Apoi are loc transformarea magică a materiei prime în diverse mase de cofetărie: spumoase, de lichior, jeleuri, praline, griliaj, din fructe sau combinații savuroase ale acestora. Procesul de formare le oferă apoi cele mai variate forme – de la cupole și batoane la felii delicate, fiecare produs fiind unic și inconfundabil.
Corpurile dulciurilor sunt învăluite în glazură fină de ciocolată, pudrate cu pudra de zahăr, acoperite cu vafe crocante, fulgi albi de cocos sau cacao aromată. Prin metode moderne de ambalare, dulciurile noastre capătă viață în etichete viu colorate sau în cutii elegante. Astfel se încheie drumul de la ingredient la deliciu – dulciuri create cu grijă, dragoste și măiestria fiecăruia dintre cei care și-au pus sufletul în realizarea lor.